MACBOOK PRO 15โ€ 2018

Orang Kata Alang2 Nak Beli Amik Yg 15โ€, Yg Retina, Yg Touch Bar Dan Yg i7. Sis Follow Je La Apa Kata Survey..

Since 2006 dah teringin nak beli, daripada Zaman Macbook pertama dikeluarkan oleh Apple. Akhirnya after berbelas tahun dan berpuluh model keluar, dapat jugak sis merasa jadi owner kepada benda ni.

Segalanya Indah dan Mewah bersama Project CEO. Alhamdulillah. ๐Ÿงก

#ProjectCeo #Infiniti7 #Unboxing

#AppleUser #MacbookPro15 #SpaceGrey

REVOLUSI DUIT ANDA

‘REVOLUSI POKET TEBAL ANDA’

#GEMPAR!! Yg dinanti nanti, yg paling Ohsem kebabom.. inilah platform plg ‘Berhantu’ plg best, plg ginue, plg telus, menjadi viral di group wassap mak2 budak di bumi Ipoh.

.

.

5 Tahun lepas kenapa? Inilah yg berlaku kpd sy & anda skg? Jika anda Online seller tegar di fb..

โ™Ž Pagi2 nak ambil Order & nak cod

โ™Ž Nak packing semua benda

โ™Ž Nak tulis postage & nak pos lagi

โ™Ž Nak kena Updates no tracking utk Customer

โ™Ž Nak tanggung kos bila Barang rosak

โ™Ž Nak Follow up bagai raja

โ™Ž Pendek kata semua nak kena buat sendiri

โ™Ž Nak ilmu kena bayar pakej mahal2 dah dpt ilmu, tak tahu nak start Kat mana, xde guidelines yg jelas

.

.

Belum masuk Kos Marketing fbads lagi?

Belum pasti untung & profit margin lagi?

Kadang2 lebur mcm tu Xde hasil..

.

.

PENATNYA RASA, NK LYN WASAP HARI2.. & YG SAKIT HATI STOCK TAK JALAN & FBADS PON DH BERUBAH… SIAPA YG HURU HARA!!

Risiko Tak? Tipulah, kalau sy cakap anda x gelabah!! Modal beribu- ribu dah hbs dgn product & Marketing yg entah apa2..

.

.

Ramai org sanggup bayar yuran kebodohan diri, sehinggakan lupa nak upgrade diri dengan ilmu Business & trend Business terkini, yg membuatkan anda langgar dinding berkali2.. itu pon xsedar diri lagi, bila jatuh ditimpa tangga & sanggup telan kesusahan hidup biarkan anak2 yg menjadi mangsa keadaan.

.

.

Kononya nak jadi “FOUNDER” glamour.. ingat? uoall bukan ‘NEOLOFA’ TAW…

SKG? Alhamdulilah… Byk perubahan demi perubahan bila allah tunjukkan jln yg relevan di “PROJECT CEO” x perlu susah2 seperti dulu lg..

*Konsep Business di project CEO adalah proven successful jika anda Ada ‘Big why’ yg jelas nak berubah dgn adanya sistem, mentor, komuniti, utk bantu anda jadi apa yg anda nak dlm hidup..tiada yg terhad & tersekat. “Jgn percaya cakap saya”..

Nak tahu lebih details x? Teruskan Baca..

#Ingat? Duit bkn segalanya, segalanya memerlukan duit? Stuju.. Zaman dah berubah? Business Pon DH BERUBAH? Takkan nak lyn benda yg Susah bizness seperti dulu lagi?

#Pesan_Mentor_Kami?

“Belajar elak miskin, sebelum anda jadi kaya”

.

.

#Ingat “Bo’s dipejabat anda, bukan boleh tebalkan poket anda & masa dpn anda.

Rezeki itu milik Allah dtg dari Allah s.w.t, percayalah dgn rezeki, takkan anda nak kerja sampai tua kerepot dgn mkn duit epf pencen tu jer? Kita layak tentukan Duit Kita, Masa Kita, poket Kita sendiri… So buat apa bg Bo’s tentukan Masa anda!! Jadi kuli, di depan mata manis, dibelakang caci, maki bagai? Kan anda yg dpt dosa..

Yg Serious nak berubah!! Cakap byk xguna?

Berminat? Dgn project CEO tekan Link wasap Segera!!!

Wasap Segera

019-3848006

http://www.POKETDUIT.com

#ProjectCEO #Infiniti7

ELAKKAN SCAM

Macam macam skim, platform dan idea mereka yang tidak bertanggungjawab ini design utk menipu Dan memperdayakan mangsa.

Saya seru semua utk lebih hati hati Dan bijak membuat pilihan Dan keputusan. Hal ibadat pun boleh dimanipulasi apatah pula platform utk mencari rezeki.

Pilih platform business yg halal, ideal, sah undang undang dan genuine sepenuhnya. Jgn mudah terpesona dgn MODAL SERENDAH RM50 DAN KEUNTUNGAN RM1K SEHARI. TDK MUNGKIN TERJADI PADA REALITINYA. ITU ADALAH FANTASI SEMATA MATA.

Yang penting, Pilih platform business yg memberikan faedah yg stabil dan ideal. #projectceo lebih daripada apa yg anda jangkakan. #bebashutang #debtfreezone #incomelebat #simpananhebat #roadtomillionaire #infiniti7

POKETDUIT.com atau 0193848006 untuk maklumat lanjut.