APA ITU PROJECT CEO?

cropped-logo_ceo_black

PROJECT CEO SEDANG MENGGEGARKAN SELURUH NEGARA TANPA HENTI!!

Project CEO adalah sebuah landasan Innovasi bagi menjana pendapatan melalui industri 4.0 pada tahun 201, yang menggabungkan 3 element penting iaitu Mentor, Sistem dan Komuniti.

Projek CEO adalah sebuah KOMUNITI / ENTITIbadan bebas yang TIDAKterikat dengan mana-mana pertubuhan kerajaan @ NGO, yang bergabung Impian, Idea dan usaha dalam membentuk serta melatih kumpulan usahawan yang terdiri dari kalangan orang melayu dan juga rakyat Malaysia. Dengan berpaksikan kepada 5 MISI iaitu;

1. 7hari Bersara

2. 3bulan- Memiliki BMW/Supercar

3. 3 bulan -Penuhkan Akaun ASB 200K

4. 6 Bulan – Umrah & Pusing 1 Dunia

5. 12 Bulan – Miliki rumah impian.

Komuniti Projek CEO dadalah terdiri daripada latarbelakang yang berbeza seperti golongan Korporat, Pekerja Swasta & Awam, Perniaga, Pelajar,Suri Rumah, pengangur dan juga termasuk yang bukan warga negara. Dengan mengutamakan prinsip “Together To The Top”untuk terus bergerak maju dan berada di bawah satu bumbung yag sama, komuniti CEO ini di ajar agar bersatu hati dan tenaga untuk mencapai Impian yang sama iaitu Kebebasan Kewangan Seumur Hidup.

Komuniti Project CEO hanya memilih landasan perniagaan yang paling “genuine”dan telusyang sah dari segi undang-undang dan hukum syarak. Di atas faktor ketelusan, pengiktirafan dan kejayaan bermula dari tahun 2012 sehingga sekarang, pengiktirafan yang diterima adalah terlalu banyak samada di dalam mahupun luar negara. Dengan perubahan arus landskap dan corak perniagaan yang moden di zaman ini, Kami hanya melakukan transaksi perniagaan berteraskan kepada Sistem, Innovasi dan Kredibiliti tinggi untuk menjamin masa depan komuniti sebagai seorang C.E.O.

“Menjadi kaya adalah satu proses “AMBIL TAHU”
macamana “Orang Kaya Bertambah Kaya”
dan mengetahui mengapa
“Orang Miskin Semakin Miskin!”

Dengan mengutamakan Gaya Hidup yang berkualiti dan bermanfaat kepada komuniti dan juga masyarakat sejagat, Komunti Project CEO sangat Hyper Aktif dalam menjalankan aktiviti berpasukan termasuk di dalam dan luar negara. Kami akan membimbing sesiapa sahaja yang mahu bersama kami walaupun anda ZERO HABIS dalam perniagaan.

hasil daripada STRATERGI & FORMULA yang boleh menaikkan keuntungan melebihi >150% sehari...dan berdasarkan sokongan, ilmu pengajaran, proses pembelajaran yang berterusan, nasihat dan panduan yang diberikan oleh komuniti serta “Mentor” sehingga ke hari ini, komuniti CEO sendiri telah melahirkan rakan niaga komuniti yang berpendapatan sehingga 5 Angka Sebulan. 

Tanya Diri…!!

Sejajar dengan perubahan dunia dan juga teknologi, kita tidak boleh lagi bergantung harap kepada majikan mahupun kerajaan bagi mengubah nasib hidup. Kita tidak boleh lagi bergantung hidup dengan cara pemikiran dan sistem cara kerja yang lama. “Ramai orang berjaya kaya bukan kerana Rajin dan Kerja Kuat semata-semata tetapi mempunyai Komuniti , Ilmu Baru dan Teknologi Terkini”.Lihatlah Telefon anda hari ini..SEGALANYA di hujung jari. Persoalannya, adakah Telefon anda menjadi MESIN CETAK DUIT anda?..

Peluang tidak selalu tiba tetapi dia datang dalam keadaan tidak di sangka-sangka. Hanya mereka yang Celik Minda dan Wang yang akan merebut peluang terbaik ini.

kini Peluang anda menjadi sebahagian daripada rakan niaga kami dalam Project CEO kini terbuka luas. Bertindaklah secara wajar dan waras dengan memikirkan hal ekonomi diri sendiri dan tidak sibuk memikirkan hal politik negara, hal Ketuanan. Jadi lah seperti orang cina… yang senantiasa berlumba-lumba mengejar meningkat kan hal ehwal ekonomi dan menjaga bangsa. Rebutlah peluang dan tukarkan peluang tersebut menjadi “PELUWANG” kerana :

” FAST ACTION FAST RESULT”. 

cropped-ceo.png

Kami doakan semoga kita sama-sama kaya dan berjaya di dalam Project CEO. InshaAllah..Terima Kasih kerana memberi ruang masa anda untuk membaca.

Whatsapp: 019-384 8006

PROJECT CEO

Together To The Top!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close