KOMUNITI TERHEBAT

Project CEO TERBAIK

Team INFINITY7 super duper cool, one of a kind !

Sebab apa ? Sis nak sebut satu dulu petang ni.

Komuniti kami sangat supportive, super cool dan tersangatlah aktif. Kami ada satu ciri-ciri yang sama iaitu suka membantu antara satu sama lain dan semuanya boleh dikategorikan kaki JALAN !

Memang owsem sebab sama2 usaha capai target, sama2 dapat settlekan masalah kewangan, sama2 dapat pergi jalan2 dan sama2 nak meroket ke Gala Dinner 2019.

THE POWER OF JAMAAH !

Baru bulan April dah berderet2 aktiviti yang dah dijalankan dan juga yang bakal on tak lama lagi. Takde lah stress asyik dok depan pc tekan keyboard je uols. Dah revolusi industri 4.0 kot. Biar robot je kerja. Kita buat perkara yg bring more values to us.

Tak berubah lagi ke cara kerja uols ?

Psssttt, tiket ke Bali, Phuket dan NZ dah terhad kalau lah ada sesiapa yg teringin nak join we all. The time is NOW ! Syudah2 lah tu mengkaji 🤣

You know how to contact me 😎

#jalan2masyuk

#focustetapfocus

#kerjayaidaman

#bebas4K

#projectceo2.0

#Infinity7

#bangsabisnes7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close