ME BEFORE

DARIPADA TOKEY BUTIK KEPADA PROJEK CEO.

Siapa Kata Saya Tak Pernah Masuk TV, Majalah, Newspaper. Segala Mak Nenek Saya Dah Pernah Buat. Tp Income Masih Tak Mampu Menampung Overhead Serta Keperluan Bulanan Saya. Bukanlah Kata Saya Ni High Maintenance, Cumanya Maintenance Untuk Perniagaan Itu Sendiri Terlalu Tinggi.

After Berhabis-habisan Segala Duit Dilaburkan Kepada Perniagaan, Akhirnya Perniagaan Tersebut Tak Dapat Diselamatkan. Yela Saya Bukan Anak Hartawan, Jutawan Mahupun Karyawan yg Ada Wang Berkoyan-koyan. Wang Yg Ada Tak Cukup Untuk Menanggung Marketing Cost Serta Hidden Cost Yg Lain.

Bukan Senang Nak Naikkan Brand Sendiri Kalau Marketing Setakat Sebulan Sekali, Setahun Sekali. Well, Uols Mesti Tau Hal Ni Kan.

So Selepas Berhabis-habisan, Saya Nekad Untuk Menjual Perniagaan Berkenaan Dan Fokus Kepada PROJECT CEO. Berbeza Dengan Perniagaan Sebelum Ni, Di Projek CEO Saya Dapat Bantu Rakan-rakan sekeliling Untuk Sama-sama Keluar daripada Kehidupan Biasa-biasa Kepada Kehidupan Yg Luar Biasa. Yang Paling Penting, Bebas Hutang Dan Tiada Masalah Kewangan Yg Menghantui Setiap Bulan.

Bak Kata Guru Kekayaan Saya, Kalau U kaya Sorang-sorang, Yes U Hebat, But If U Dapat Bantu Ramai Orang Untuk Kaya Bersama-sama, U Bapak Punya Hebat.

So Kat Sini, Saya Menyeru, Kepada Yang Dah Pening Fikir Masalah Overhead, Bosan Packing Dan Pos Barang, Bosan Dengan Kerja Keras Tapi Margin Untung Kecik, Boleh Roger Saya, InshaAllah Saya Bantu Tunjukkan Jalan.

InshaAllah, Nanti Kita Sambung Bebel Lagi. ☺️

http://www.POKETDUIT.com

#projectceo2.0 #bangsabisnes7 #Infinity7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close