GENG ISTERI VS GENG SUAMI

Kepada geng suami. Tolonglah support geng isteri yang buat Project Ceo ni. Jangan marah kalau isteri pegang henfon lama-lama. 🤭

Kalau dah zero hutang, kereta rumah dah settle bayar, tabung pendidikan anak dah penuh, kami geng isteri memang nak rileks jerr. Rileks atas sofa layan LAZADA dan drama swasta. Tak gitewwww.

Namunnn…

Kami buang hasrat nak rileks rileks santai. Kami paksa pegang henfon sampai jari lebam sebab kami nak bantu suami tersayang, bantu ekonomi keluarga.

Support kami.

Sesekali tu tolong lah urut-urutkan jari kami yang lenguh ini.

😂

#ProjectCeo #Infiniti7 #DebtFreeZone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close