MENYESAL

“Sejujurnya akak memang menyesal pakai BMW. Menyesal sangat!”

Menci menci!

Akak menyesal ketika umur 32 tahun baru akak dapat merasai nikmat memandu BMW. Sepatutnya UMUR 20 dulu akak dah pakai. Tapi begitulah, buat menyesal tak buat menyesal.

Dulu akak mana tahu bahawa kita semua boleh cipta aliran tunai sendiri. Dulu akak ingat untuk berjaya hanya ada 1 jalan sahaja iaitu perlu jadi pelajar cemerlang, masuk Universiti bertahun tahun dan bekerja dengan pangkat tinggi. Kerja kena ada BASIC, KWSP dan PENCEN baru dikira berjaya.

Dulu akak tidak diberi pendedahan. Akak takde platform. Rupanya ada banyak lagi jalan lain. Ketika usia 22 tahun baru akak mula berniaga.

Itu pun semua buat sendiri. Try & error. Mcm-mcm kisah jatuh bangun selama 10 tahun dlm bidang perniagaan, kerugian xperlu ckp la, confirm beratus ribu punya.

Kini Alhamdulillah, bersama PROJECT CEO mcm-mcm kejayaan akak dpt rasa. Berjaya melunaskan segala kerugian yg dialami sebelum ni. Xperlu masa yg lama sebab semuanya dah tersedia drpd segi Platform, Mentor dan Sistem.

Kini akak dalam proses melahirkan 100 orang CEO di bawah Project CEO ni, Tapi, dalam 30 juta rakyat Malaysia, akak baru ada 100 orang yg ingin dibantu berjaya. Ya Allah sikitnya jumlah tu😔.

Akak tahu di luar sana ada ramai lagi kaum wanita yang rasa mereka boleh buat lebih baik untuk masa hadapan mereka. Cuma mereka tak tahu nak buat apa dan bagaimana.

Kakak-kakak adik-adik, meh datang kat akak Izzah Thesecond. Akak pimpin uols ke jalan yang lurus. Kita mulakan dengan kembali solid dengan Allah. Jaga solat. Bangun awal pagi, subuh berjemaah. Baca dan faham quran sampai habis.

Kemudian perlahan-lahan akak didik uols tentang dunia yang sementara ni. Cara-cara untuk mencipta aliran tunai dan belanjakan semula aliran tunai itu untuk kumpul pahala.

Style kan dik?

Adik mesti nak tau kan macam mana? Hubungi Akak : 019 3848 006

Bagi akak 180 hari untuk didik adik menjadi the real CEO dengan pendapatan personal 5 angka sebulan dalam program “PROJECT CEO”

Jom dik. Akak ajak ni tau. Nanti jangan cakap akak tak ajak. Menci tau.

Izzah Thesecond

Istiqamah Melahirkan Bangsa Berjaya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close