MISI HARI-HARI HARI RAYA

“Bro, time rayalah ni kita nak rileks dan enjoy..tinggalkan semua kerja atau bisnes.Nanti habis cuti baru sambung balik kerja..kerja sampai mati pun tak habis bro”

Pernah dengar ayat kat atas??

Orang kita ni bila nak cuti Raya jer..ibarat macam esok nak berhenti kerja atau nak bersara.Tinggal semua kerja.Lepas tu bila naik kerja atau nak mula berniaga balik..dah terpingga-pingga tak tahu nak buat apa.Macam ayam berak kapur…mcm biskut lemauu.adehh…

Cuba anda bayangkan Anda bawa basikal laju-laju dalam 10km kemudian berhenti skjp sambil pekena air kelapa sejuk atau ABC siap dengan nasi campur.Dah kenyang confirm ngantuk punya..apalagi layan tido plak..Agak-agak senang tak nak kayuh basikal tu semula??..

Konfirm kelauttt!!

Sebab itu Momentum bisnes kena jaga,kena sentiasa panas membara.Sentiasa aktif update bisnes samada online atau offline.Time raya ni la kita boleh share *Projek CEO kat kaum kerabat sahabat taulan.Dengan ekonomi yang tak menentu sekarang ni ramai orang nak buat Extravanganza Income$$$.Kena pulak Projek CEO ni dah terbukti Malatop latop sekarang..confirm On The Spot jadi smart partner.Mana boleh tahan beb..untung gila babas 500% ke atas setiap bulan.Daripada tunggu untung ASB 6%-7% masuk awal tahun..baik pump kat ProjekCEO..berbaloi derr!!..Tapi bukan semua orang nampak peluang giler masyukk macam ni..sebab mereka dah biasa hidup selesa dengan cukup-cukup makan..bak kat ego mereka “Cukuplah macam ni..nak buat duit banyak-banyak..bukan boleh bawa masuk kubur pun”…Tapi hakikatnya setiap hujung bulan MENGELUHHH!!…tengoklah lepas raya ni..hehehehe CONFIRM PENING LALAT!!..

Oklah, kepada Projek team yang sedang Merempit kawan tabik springg..sebab korang memang di lahirkan untuk jadi Champion!!..Raya pertama pun masih tak putus-putus ter ter ter collect payment..terkeyin..termasyukkk!!! Steady bro!!!Projek CEO memang di cipta untuk Para Champion!!..

Kepada yang lain, terima kasih kerana luangkan masa untuk membaca dengan tekun.Tanda-tanda nak kaya dah ada..cuma belum PM jer kat admin..kalau dah PM confirm 99.99% InshaAllah..lepas ni korang akan hari hari HARI RAYA!..

Paper hal boleh roger Admin terus..24jam Open for registration.Admin dah lebih 10 tahun tak raya..sebab RAYA SEBENAR bagi Admin ialah hari hari HARI RAYA.hehehe

Oklah..paper roger!

sekarang ke kejap lagi?😁

#ProjectCEO #Geng5Angka #Infiniti7

http://www.POKETDUIT.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s