TAKKAN PENAT

TAK PENATT KE IZZAH ????

Penat tapi PUAS. Itu je lah jawapan saya akan bagi sambil tersenyum.. saya lg penat tgk org yg bertanya tu.. hihihihi.. 😊😊😊

Nak berjaya &

nak sesuatu yg luar biasa

Wajib buat sesuatu yg org biasa2 tak suka buat.

Contoh ?

Org biasa suka tgk shj kejayaan org.

Org luar biasa akan korbankan 2 jam dan buat sesuatu yg luar biasa.

Bezakan ?? 😊😊

Sbb tu saya happy korbankan masa saya utk aktiviti Project CEO. Tak perlu berpanas, tak perlu bancuh simen, tak perlu angkut batu bata pun.. yg perlu ialah nilai ikhlas dan kasih sayang utk mencantik & memperkayakan kehidupan bangsaku di luar sana. 2 jam bertentang mata.. yg susah jd senang, yg stress jadi happy, yg kusut masai jadi cantik. Wallah !!! 2 jammm shj.. cukup besar perubahan dlm kehidupan saya. Alhamdulillah. 😍😍

Saya suka PENAT SEKEJAP dari PENAT SEUMUR HIDUP.. 😊😊

So if tak nak penat seumur hidup, jomm kita coffee coffee berdua.. pasnih takmo tggu BR1M je okay. Dah 2018.. jomm buat sesuatu yg luar biasa utk kehidupan kita. 💪😊

#ProjectCEO #Geng5Angka #Infiniti7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s