TEAMWORK

TIPS BISNES : TEAMWORK

Siapa rasa dia boleh buat bisnes sorang2?

Cuba la buat bisnes yang hampa pulun sorang.

hang la busy akaun, hang la busy marketing, hang la handle customer service, hang la handle HR. Mampu ke?

Tak kan. That’s why you need a team.

Hang ingat boleh berjaya sorang2 ka?

Penting Tau teamwork, kalau team hang tak bagi kerjasama yang padu, hang xkan boleh naik.

Team yang hebat adalah lahir daripada percaya. Kalau depa percaya hang, insyaAllah boleh. Tapi hang pun kena la percaya diri sendiri. “You can do it”.

kalau Ada suara biawak tu bahaya!! boleh ke ek? mampu ke ek.? xboleh la.. susah Ni..

haaa.. suara biawak Ni kena buang Dulu. Baru create trust. Dah create trust, build teamwork yang hebat. Baru la empire hebat!!

Macam hakak. Alhamdulillah la hakak berada di circle yng positif. Apa2 boleh refer kepada mentor hakak. Any cabaran boleh sama2 selesaikn. Banyak sangat ilmu yang hakak belajar. From Zero to something. Hakak rasa bersyukur dipertemukan dalam bisnes Ni. Hakak belajar untuk tabah, hakak belajar ikhlas dalam Bantu orang lain. Ada orang tegur hakak kalau buat salah. Kena terima Dan betulkan. Tu la gunanya team yang hebat Dan sama2 support. sama2 nak berjaya. sama2 percaya. Hakak rasa happy, syukur, best…

Jujur cakap teamwork sangat2 penting. Team Hakak tengah grow, doakan hakak Dan team sama2 berjaya. Dan kalau rasa nak be in my team, hakak sudi terima asalkan sanggup untuk sama2 berjaya. 😉

Hakak percaya sahabat2 hakak Ni orang2 sangat positif, Jangan putus asa okey. Allah always with you, your team always with you.

#ProjectCEO #IamFighter #Geng5Angka

izzahthe2nd.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s