BUSINESS COACHING III

Zaman dulu nak berguru bukan main susah.Macam-macam cabaran pengorbanan kena buat.Hanya usahawan yang betul-betul berjiwa kental sahaja yang berjaya melepasi cabaran dan rintangan sebelum dapat duduk belajar bersama guru.

Berlainan pula pada zaman sekarang.Anda tak perlu susah-susah mencari guru sebab ramai guru di luar sana mengofferkan dirinya untuk menjadi guru kepada anda.Macam-macam ilmu yang bakal di berikan kepada anda.Anda pun pening kepala mana satu guru yang anda nak ikut.Kebanyakan ilmu yang di kongsikan ada nilainya.Jika anda nak dapat Aura lebih sikit kena beli kerusi tempat duduk depan sekali sebab dalam 1 sesi kelas tu jer ada beribu orang.Jika anda nak duduk semeja 1 to 1 dengan guru tersebut kena beli pakej special koman-koman pun 20k-40k!..Ada brann??..😰

Nilai sanggup anda bergantung kepada berapa banyak duit yang anda sanggup keluarkan.Bisnes belum jalan lagi tapi modal dah beribu habis.Jika Tak faham kena masuk kelas lagi dan bayar lagi..dan lagii..adehhh! BILANYA NAK MULA BISNES BANG/SIS??

Kami di Project CEO tidak fokus kepada kuantiti tetapi KUALITI.Alhamdullilah,kami telah berjaya melahirkan ramai Silent Millionaire dan juga usahawan yang berpendapatan 5 angka sebulan dengan Business Coaching kami yang sangat Super Rare!!..Kenapa kami cakap Super Rare?? SEBAB KAMI TAK JUAL ILMU DAN STRATERGI PROJEK KAMI DI TEPI-TEPI JALAN ATAU MANA-MANA ROADSHOW SEMINAR.KAMI TAK BUAT DUIT DENGAN SEMINAR.

Nak tahu bagaimana kami boleh melahirkan ramai orang berjaya dan kaya dengan pantas tanpa perlu beratus atau beribu orang dalam satu kelas??

Boleh direct roger terus ke Admin kami.

izzahthe2nd.wordpress.com

Geng5angka.co

PAPER ROGER!

#projectceo

#atsproject

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s